Kom med til informationsmøde om Rydning og forberedelse til afgræsning 2021

Publiceret 27. september 2021

Ansøgningsrunden for Rydning af tilgroede arealer og forberedelse til afgræsning 2021 åbner snart. Hør mere om muligheder for tilskud og få tips til ansøgning på informationsmøde 12. oktober.

Fra 1. oktober 2021 kan private og offentlige lodsejere søge tilskud til at rydde tilgroede arealer i Natura 2000-områder og tilskud til at forberede Natura 2000-områder, overdrev og nationalparker til afgræsning.

Kom med til informationsmøde. I den forbindelse inviterer Landbrugsstyrelsen til informationsmøde tirsdag den 12. oktober. På informationsmødet kan du høre om ordningens indhold, nye tiltag i den kommende ansøgningsrunde og få tips til den gode ansøgning. Informationsmødet henvender sig både til lodsejere og konsulenter.

Mødet bliver afholdt som et online informationsmøde (webinar), så alle kan deltage i mødet hjemmefra via en computer, tablet eller telefon.

På mødet kan du høre om:

  • hvilke arealer og tiltag, du kan få tilskud til
  • hvordan ordningen i 2021 adskiller sig fra ordningen i 2020
  • hvad du som ansøger og tilsagnshaver skal være opmærksom på
  • tips til ansøgnings- og udbetalingsprocessen, indhentning af tilbud, indtegning af kort og gennemgang af typiske fejl i ansøgninger.

Derudover er der mulighed for at stille spørgsmål under webinaret og indsende spørgsmål forud for webinaret.

Tid og sted

Mødet finder sted den 12. oktober 2021 kl. 09:00-10:15 og vil blive afholdt online via Landbrugsstyrelsens webinarløsning.

Læs mere HER

Tilmeld dig mødet HER

Louise H. Riemann

Louise H. Riemann
Miljø- og Naturrådgiver, Udtagningskonsulent

Dir. tlf.: 73642915
Mob.: 24776728
E-mail: lhr@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!