Spændende dag hos Hans Holm Maskinforretning A/S

Stort rykind hos Hans Holm Maskinforretning da LHN, Hans Holm Maskinforretning A/S og Byggeri & Teknik I/S invitererede til et infomøde sammen med Rigspolitiets tungvognssektion.

Emnet var traktorer og temaet var ”Hvornår får jeg en bøde eller måske et klip i kørekortet? ”

Der sker hvert år alvorlige ulykker i forbindelse med maskinkørsel og maskinerne er i dag så store, at når ulykken er ude, så er det ofte rigtig grimt.

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Hans Holm fra Hans Holm Maskinforretning A/S bød alle gæsterne velkommen og takkede for det store fremmøde. Derefter tog LHN’s formand Jørgen Popp Petersen ordet og fremhævede vigtigheden af sikkerhed med de store maskiner.

Næste punk på programmet var Jens Richtendorff fra Rigspolitiets tungvognssektion. Han lagde ud med et meget fint indlæg om både vægtgrænser, hastighed og de typiske fejl og mangler ved landbrugsmaskinerne.

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

De mange spørgsmål fra gæsterne gjorde indlægget endnu mere relevant og mange fik svar på netop nogle af de tvivlsspørgsmål, man nu kan have om sine maskiner.

Et meget levende og veltilrettelagt indlæg med plads til at alle havde mulighed for at spørge undervejs.

Så var det tid til pølser, brød, kartoffelsalat, sodavand og øl. De helt store kogekar var i gang og der blev taget rigtig godt i mod menuen.

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Eftermiddagen sluttede med et indlæg fra Byggeri & Teknik I/S med Chefrådgiver Flemming Hedegaard fra Rådgivningsvirksomheden med emnet ”Etik i trafikken”.

Der blev vist film og fortalt om vigtigheden af at opføre sig ordentlig i trafikken. Ikke spille kong smart, men tage hensyn til alle trafikanter, som altid gerne vil overhale

En helt igennem spændende dag hos Hans Holm Maskinforretning A/S og fra LHN takker vi for husly, den fine opdækning og serveringen. Også mange tak til alle jer som mødte op.


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!