Kontante medlemsfordele

Publiceret 27. maj 2021

Find de gode, spændende og sjove medlemstilbud fra Landbrug & Fødevarer. De seneste tilbud spænder bredt lige fra Puch Maxi Tour og Bøf & Brøl til noget så almindeligt som arbejdstøj med 25% rabat.

Puch Maxi Tours

Vestjylland og ”Maxi med mælkekasse”. Hedevang Outdoor har en af landets største samlinger af den ikoniske Puch Maxi – og de er ikke bange for at bruge dem i forbindelse med jeres næste tur eller i event.

Tag med på ægte Vestjysk roadtrip på en Puch Maxi, hvor I kommer til at suse rundt i flotte og varierede landskaber. Eller hvad med Ø-hop til Venø.

Læs mere om Puch Maxi Tours HER

Kontakt Jens på tlf. 2333 6411 eller på mail hedevangoutdoor@mail.dk for booking.

Bøf og Brøl

Med Bøf & Brøl får du en natur- og gastronomioplevelse i særklasse. Du bydes velkommen ved bålet med hvide duge og levende lys samt kokke, der tilbereder gourmetmad af de mest unikke og vilde råvarer den vestjyske natur har at byde på.

Når mørket har lagt sig, skal vi på vandretur i aftenmørket med petroleumslygter i hånden. Her får I forhåbentlig lov til at opleve Kronhjortens imponerende brunstbrøl.

Læs mere om Bøf & brøl HER

Kontakt Jens på tlf. 2333 6411 eller på mail hedevangoutdoor@mail.dk for booking.

Billig Arbejdstøj 25% rabat

Samarbejde med Billig Arbejdstøj 25% rabat

Som landmand bruges størstedelen af arbejdsdagen udenfor og i forskellige arbejdssituationer og der forhandles derfor arbejdstøj til de forskellige årstider og ligeledes sikkerhedssko til forskellige arbejdssituationer.

Udover arbejdstøj og fodtøj forhandles også høreværn, knæpuder, værnemidler som sikkerhedshjelme og sikkerhedsbriller. Dette tilbehør er med til at gøre arbejdsdagen mere sikker.

Læs mere om Billig Arbejdstøj HER

L&F medlemsrabatter

Medlemsrabat giver besparelser på lidt af hvert; til virksomheden, til hovedet, til fritiden og for det meste også til virksomhedsejerens ægtefælle/samlever og ansatte. Særlige vilkår kan være gældende.

Der er meget at vælge imellem og herunder blot et par eksempler: Falck, Profil Optik, Dansommer,Novasol, Sol og Strand, DecoFarver, FitShop, FarmerKids, Tivoli (København), Tivoli Friheden, Legoland og diverse hoteller.

Se det hele HER

Har du brug for en kode så kontakt LHN på telefon 7364 3000.

Få vores nyheder direkte i din indbakke!