Kontante medlemsfordele

Publiceret 27. maj 2021. Opdateret 28. september 2021

Find de gode, spændende og sjove medlemstilbud fra Landbrug & Fødevarer. De seneste tilbud spænder bredt lige fra brillekøb, til olie og bogkøb. 

L&F har indgået et samarbejde med Thiele, som giver medlemmer følgende fordele:

  • 25% på briller med styrkeglas
  • 50% på brille nr. 2 (den billigste) når brillerne købes samtidig
  • 25% rabat på solbriller
  • 10% rabat på synskorrigerede laseroperationer samt grå stær operationer

Tilbuddet er personligt og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Du kan indhente en rekvisition hos din lokale forening for at gøre brug af tilbuddet.

Nye priser hos OK

L&F har indgået en ny aftale med OK. Det betyder, at du nu kan få endnu billigere diesel og fyringsolie. OK leverer hurtigt fra dag til dag. Du kan også få smøremidler, fyringsolie, strøm og meget mere – altid til fair priser.

Billig Arbejdstøj 25% rabat

Samarbejde med Billig Arbejdstøj 25% rabat

Som landmand bruges størstedelen af arbejdsdagen udenfor og i forskellige arbejdssituationer og der forhandles derfor arbejdstøj til de forskellige årstider og ligeledes sikkerhedssko til forskellige arbejdssituationer.

Udover arbejdstøj og fodtøj forhandles også høreværn, knæpuder, værnemidler som sikkerhedshjelme og sikkerhedsbriller. Dette tilbehør er med til at gøre arbejdsdagen mere sikker.

Læs mere om Billig Arbejdstøj HER

L&F medlemsrabatter

Medlemsrabat giver besparelser på lidt af hvert; til virksomheden, til hovedet, til fritiden og for det meste også til virksomhedsejerens ægtefælle/samlever og ansatte. Særlige vilkår kan være gældende.

Der er meget at vælge imellem og herunder blot et par eksempler: Falck, Profil Optik, Dansommer,Novasol, Sol og Strand, DecoFarver, FitShop, FarmerKids, Tivoli (København), Tivoli Friheden, Legoland og diverse hoteller.

Se det hele HER

Kontakt LHN hvis du brug for en kode eller en rekvisition på telefon 7364 3000.

Få vores nyheder direkte i din indbakke!