Mød LHN’s regnskabsassistent Vivian Wolff Schmatz

Publiceret 12. november 2020

Lær LHN’s nye regnskabsassistent Vivian Wolff Schmatz at kende. Vivian blev ansat i 2020 og sidder med regnskabsbilag, laver regnskabsafslutning og leverer afstemning til husets revisor. Men hvem er hun egentlig, og hvordan endte hun hos LHN?

Læs lidt om LHN’s regnskabsassistent Wolff Schmatz, hendes  fritidsinteresser og selvfølgelig om hendes arbejde her hos LHN.

Vivian er rigtig god til tal og kan lide at arbejde med en regnemaskine og lommeregner. I sit tidligere job arbejdede hun med  bogføring, regnskab og afstemning, hvor alle regnskabsopgaver blev afsluttet og gjort klar til revisor. Men da hun i sommeren 2020 så et stillingsopslag fra LHN, hvor man søgte en regnskabsassistent, der kunne arbejde i regnskabsprogrammet E-conomic, var hun ikke i tvivl om, at den skulle søges.

”Det ligger jo lige til højrebenet og arbejdet ville ligne mit tidligere job meget bortset fra, at jeg ville få både flere kunder og kunder fra mange forskellige erhverv, når jeg skulle arbejde med små og mellemstore virksomheder, også kaldet SMV, som er en stor kundegruppe hos LHN”, fortæller Vivian.

Vivian kan lide at have travlt og er ikke bange for nye opgaver, og derfor håber hun også, at der med tiden bliver plads i kalenderen til at hun kan komme ud til kunden for rent faktisk at se, hvordan hverdagen er skruet sammen. ”Det er vigtigt at lære hinanden og virksomheden at kende, så man hele tiden kan være på forkant og følge op. Det hele går bare så stærkt i dag, og man kan lynhurtigt komme bagud”, siger Vivian.

Vivian er 52 år, gift og bor i Bjerndrup med udsigt til marker fra terrassen. Haven er ikke så stor og er nem at passe, hvad der passer Vivian rigtig fint.

”Jeg har ikke skyggen af grønne fingre og vil meget hellere bruge min tid til cykel og gåture eller hygge med familie og venner”, siger Vivian der også har interesseret sig for heste i mange år og tidligere har deltaget i ringridning med hele familien. Der er også blevet tid til dressurridning, men i dag følger hun helst med fra sidelinjen, når den voksne datter dyrker dressur og spring.

Jeg blev ansat i juni 2020 og jeg trives med mit job. Jeg kører glad på arbejde hver dag og komme glad hjem igen og kan slet ikke forstå hvor tiden bliver af, fordi pludselig er det blevet fyraften. Vi er en god kollegaflok og jeg følte mig velkommen fra første dag”, afslutter Vivian.

Faglige kompetencer

Kontering

Regnskabsafslutning

Afstemning til revisor

E-conomic

Uddannelse

Regnskabsassistent

Vivian Wolff Schmatz

Vivian Wolff Schmatz
Regnskabsassistent, Lønserviceassistent

Dir. tlf.: 73642933
E-mail: vws@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!