Status med sagsbehandlingen tilskudsordninger

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

I Landbrugsstyrelsen er man i fuld gang med sagsbehandlingen på tilskudsordninger. 40 ordninger forløber planmæssigt, mens 19 ordninger er afsluttet siden i sommer. På 15 ordninger har de lige nu forsinkelser. 

40 ordninger forløber planmæssigt

På i alt 40 tilskudsordninger forløber sagsbehandlingen planmæssigt. Det drejer sig blandt andet om følgende ordninger: Pleje af græs (tilsagn), Fosfor- og Kvælstofvådområder (tilsagn), Natura2000 (tilsagn), Erhvervsudvikling, udskudt fra 2015 (udbetaling), skolefrugt (udbetaling), skolemælk (udbetaling) og GUDP (tilsagn).  Tilsagn til Økologisk Arealtilskud 2017 forløber også planmæssigt, og der er nu givet tilsagn i 86,2 % af sagerne. 

Flere ordninger er afsluttet

Blandt andet Erhvervsudvikling (tilsagn), Miljøteknologi Gartneri (tilsagn), Pleje af græs 2016 (udbetaling), Kvælstof- og Fosforvådområde (tilsagn), Miljøbetinget tilskud og omlægningstilskud (udbetaling) og Tilpasningsstøtte til mælkeproducenter og andre husdyrsavlere (udbetaling).

Forsinkede ordninger

På flere af de forsinkede ordninger afventes der blandt andet svar på partshøring. På en del ordninger er der enkelte sager, som forsinkes på grund af forhold, de ikke har indflydelse på. Det kan fx være ved konkurser og dødsboer, hvor man afventer andre myndigheders afgørelse, og derfor ikke kan melde en ordning som 100 procent afsluttet. På udbetalinger på Økologisk Arealtilskud 2016 udestår der fx lige nu kun få sager, hvoraf flere er forsinkede på grund af forhold som disse.

Læs hele nyheden HER

Se status HER


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!