Opdatering af din BBR-meddelelse

I forbindelse med den kommende opdatering af ejendomsvurderingen og skattesystemet, har SKAT iværksat en landsdækkende kontrol af BBR-meddelelser i Danmark.  Denne kontrol af BBR oplysningerne vil starte i efteråret 2017 og løbe frem til 2018. 

Opdateringen sker, fordi oplysningerne i BBR-registret i dag ikke er tilstrækkeligt detaljeret til at kunne danne grundlag for en fremtidig ejendomsvurdering. Det betyder, at erhvervsbygninger herunder landbrugsbygninger skal opdateres i BBR-registret.

Du er som ejer forpligtet til at opdatere dine oplysninger i BBR-registret ifølge den nye bekendtgørelse nr. 1315 af 11/11/2016.

Det skal SKAT vide om din landbrugsejendom:

  • Er nummereringen af dine erhvervsbygninger og tekniske anlæg placeret korrekt på luftfotoet?
  • Hvad bliver dine erhvervsbygninger brugt til?
  • Er der nogle af dine bygninger, der ikke er registreret?
  • Hvilke anlæg har du på din ejendom?

LHN hjælper gerne med gennemgang af dine oplysninger i BBR-registreret og de konkrete forhold på din ejendom. I den forbindelse vil LHN kontakte dig i løbet af efteråret og vinteren.

Ved at opdateringen sker hurtigst muligt med vores hjælp, sikre vi at koderne i BBR på bygningerne bliver rigtige, og vi derved får den rigtige ejendomsvurdering samt at der ikke opstår tvivl i forhold til, hvad der er afskrivningsberettiget.

Bliv ringet op

Få en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!