Efter nogle grimme ulykker i forbindelse med høsten er der øget fokus på sikkerheden

Hugo Schmidt

Hugo Schmidt
Reg. revisor LD, Skatterådgiver

Dir. tlf.: 73642913
Mob.: 22976361
E-mail: hs@lhn.dk

Dine muligheder for økonomisk sikring på både LandmandsPension og Gruppelivsordningen indeholder forsikringer, der giver økonomisk hjælp i ulykkestilfælde.

Risengrød eller røde bøffer?

LandmandsPension indeholder en tab af erhvervsevne-forsikring og kan udbygges med blandt andet livsforsikring og børnepension.

Hvordan vil du leve, når du går på pension? Brug nogle minutter på at overveje, hvordan du, din familie og dine ansatte er stillet, når pensionsalderen nærmer sig. LandmandsPension er Landbrug & Fødevarers pensionstilbud til medlemmer af landboforeninger og familielandbrugsforeninger.

Læs om LandmandsPension her 

Hent folder her (pdf)

Basal tryghed

Gruppelivsordningen indeholder en livsforsikring og en kritisk sygdom-forsikring samt en heltids-ulykkesforsikring.

Basal tryghed, hvis uheldet er ude. Landbrug & Fødevarers tilbyder en gruppelivsordning, som kan sikre dig og din familie en grunddækning ved død, ulykke og visse kritiske sygdomme.

De fleste lønmodtagere er - i tilfælde af død, sygdom eller ulykke - automatisk forsikret gennem deres arbejde. Som selvstændig erhvervsdrivende landmand skal du selv sørge for, at der er et økonomisk grundlag for familien at leve videre på, hvis uheldet er ude.

 Læs om Gruppelivsordningen her

Se folder her (pdf)

Læs meget mere om sikkerhed her  

Pensionstjek - se her

Få vores nyheder direkte i din indbakke!