Behov for sandfang? Sønderborg kommune søger lodsejere, der kunne have interesse i at få anlagt et sandfang

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Sønderborg Kommune har afsat penge til at anlægge ca. 10-12 sandfang på udvalgte steder i de offentlige vandløb i kommunen.

Formålet er at fange sand, der vandrer i vandløbene, steder hvor det er lettere at grave op, i stedet for at sandet lægger sig over lange strækninger, hvor det hæver vandløbsbunden og giver øget behov for oprensning.

Kommunen har gennem årene registreret en række lokaliteter, hvor der kunne være behov for sandfang, men er meget interesserede i at høre fra lodsejere, der kunne have interesse i at få anlagt et sandfang, eller som har registret afvandingsproblemer forårsaget af sand, der kunne løses ved at få et sandfang anlagt.

Sandfangene skal gerne placeres nogle steder, hvor det er let at komme til at grave sandet op, og gerne hvor sandet kan spredes i marken. Projekter hvor naturbeskyttede arealer indgår, vil ikke blive prioriteret højt.

Nærmere aftaler om tømning af sandfangene mht. hvem der gør det, hvornår med mere, vil blive fastlagt i forbindelse med det enkelte projekt.

Hvis du skulle være interesseret, så kontakt Miljø- og Naturrådgiver Louise H. Riemann

 

Louise H. Riemann

Louise H. Riemann
Miljø- og Naturrådgiver, Udtagningskonsulent

Dir. tlf.: 73642915
Mob.: 24776728
E-mail: lhr@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!