Hvad nu hvis du bliver ramt? Med en sundhedsforsikring får du hurtig hjælp

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Landbrug og Fødevarer har lavet et samarbejde med Tryg om en Sundhedsforsikring, der kan give adgang til hurtig behandling på private klinikker og privathospitaler, og dermed spare både medarbejder og virksomhed for unødvendige sygedage.

Tegn forsikringen til ca. det halve af, hvad det normalt koster

Som medlem af Landbrug & Fødevarer, kan du tegne forsikringen til ca. det halve af, hvad det normalt koster. Du kan tegne den til dig selv, men du kan også med fordel tegne Sundhedsforsikring for din ægtefælle/samlever og børn. Har du ansatte, kan du tilbyde sundhedsforsikringen som et ekstra personalegode.

De dyre vikartimer

Sommerens krise og efterårets hårde arbejde kan give eftervirkninger, og med en sundhedsforsikring har man bedre mulighed for at gøre noget ved det, uden at skulle vente flere måneder på fx et tjek hos speciallæge. En Sundhedsforsikring er en rigtig god ide for landmænd, fordi ventetid på behandling kan koste mange vikartimer.

Tilmelding

De penge du sparer på at tegne Sundhedsforsikring via dit medlemskab af L&F kan hurtigt betale en del af dit kontingent. Er du aktivt medlem, så kan du blot udfylde tilmeldingsblanketten og maile/sende den til Landbrug & Fødevarer eller kontakte Tryg Landbrug på telefon 87 25 92 10. 

Udfyldt tilmeldingsblanket sendes til:

Landbrug & Fødevarer, Axelborg, Axeltorv 3 - 1609 København V, mærke ”Sundhedsforsikring” eller til info@lf.dk Skriv ”Sundhedsforsikring” i emnefeltet.

Læs mere HER 

Lise Søndergaard

Lise Søndergaard
Bogholderi & HR & Lønservice

Dir. tlf.: 73642928
E-mail: ls@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!