Hvis ulykken sker, hvad så med gården?

I landbruget er der stor risiko for alvorlige ulykker og traumatiske hændelser, og er sikkerheden ikke i orden, kan det give utryghed. Man kan ikke forberede sig til ulykken, men det er helt essentielt, at man forbereder sig til, hvordan ulykken skal håndteres. Hvis alle er klar over, hvad de skal, kan man spare meget tid og måske liv. Med en beredskabsplan skaber du et samlet overblik for bedriften.

Det er jo ikke bare at få den daglige drift til at køre, men hvad med alt det der ligger længere bagved, som leverandører eller aftagere, hvem er rådgiver og hvilken dyrlæge, hvad med adgang til banken, er der maskinfællesskaber og hvad med forsikringer? Blot for at nævne eksempler på aftaler.

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Kort fortalt så er beredskabsplanen en overskuelig mappe over aftaler vedr. bedriften. Alt det man måske bare har i hovedet, men sikkert aldrig fik nedskrevet.

Det handler om, at få givet de involverede parter kendskab til planen for de områder, de arbejder med, og at få snakket sammen i virksomheden, så alle er bedst mulig forberedt og ved, hvad der skal gøres, hvis ulykken er ude.

Læs mere HER


E-mail:

Få vores nyheder direkte i din indbakke!