Information om kampagnetilsyn i efteråret 2018 på landbrug i Aabenraa Kommune

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Aabenraa Kommune melder:

Til orientering har Aabenraa Kommune fastlagt efterårets tilsynskampagne. Kampagnen kommer til at omhandle beholderkontroller i stedet for det tidligere udmeldte om opbevaring af foder (ensilageopbevaringsanlæg).

Vi har identificeret 78 gyllebeholdere i kommunen, som ifølge vores oplysninger mangler at få udført 5- eller 10-års beholderkontrol. Ejerne af disse beholdere vil få et administrativt tilsyn, som består i et brev, hvor der henstilles til, at de skal anmode om beholderkontrollen eller få beholderkontrollanten til at indsende rapporten inden 31. december 2018, såfremt kontrollen skulle være udført. Aabenraa Kommune kommer ikke fysisk forbi landbrugene i forbindelse med kampagnen.

Jf. § 9 i beholderkontrolsbekendtgørelsen har brugeren pligt til at få 5- eller 10-årskontrollen udført på alle beholdere over 100 m3, som indeholder husdyrgødning eller ensilagesaft, mens kontrollanten har pligt til at indsende en tilstandsrapport til kommunen, jf. § 17, stk. 2.

Sammen med varslingsbrevet vil der være informationsmateriale omkring beholderkontroller, herunder lovgivning og fremgangsmåde såfremt beholderen er taget ud af drift.

Der vil blive opkrævet brugerbetaling, jævnfør brugerbetalingsbekendtgørelsen, for tilsynet.

Eventuelle spørgsmål til kampagnen kan rettes til slc@aabenraa.dk.

Link til Aabenraa Kommunes hjemmeside om gyllebeholdere HER

OBS!

LHN's indkøbsklub tilbyder en rabataftale på gyllebeholderkontrol.

Læs mere her

Kontakt Hans Henrik Post og hør nærmere.

Hvis du ikke ønsker at gå igennem LHN's indkøbsklub, kan du tage direkte kontakt til LHN's samarbejdspartner Byggeri & Teknik I/S og høre mere om mulighederne for beholderkontrol og prisen på dette. Ring på tlf. 9713 1211 eller skriv til info@byggeri-teknik.dk

 

 

Hans Henrik Post

Hans Henrik Post
Kundechef, Afdelingschef Planteavl, Økologi & Miljø

Dir. tlf.: 73642931
Mob.: 23847376
E-mail: hhp@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!