Tak for jeres besøg i LHN’s telt til dyrskuet

Hos LHN vil vi gerne sige jer allesammen tak for besøg i teltet og vi nyder at få en snak med jer over en kop kaffe, en småkage eller en kold fra fadet.

Kartoffelwoman og svineavler, Carsten Knudsen kom på besøg i teltet

Carsten, kendt fra De nattergale, var på færde allerede fra morgenstunden, hvor sang, instrumenter og teknik blev afstemt med børnene fra områdets børnehaver. Klokken 11 stillede Carsten op som Kartoffelwoman fra The Julekalender og svineavler Gert Regnborg Jensen fra Canal Wild Card. En optræden som fik gang i lattermusklerne.

Dyrskuetema

Rådgivertemaet var i år ”Sæt dig helikopteren – se din ejendom som en helhed”, hvor det handlede om kontrolleret vækst så besætning, bygninger, medarbejdere og ikke mindst økonomien kan følge med. LHN’s bestyrelse havde i år spot på ”Sikkerhed i landbruget med fokus på sikkerheden i en travl hverdag.

Kom ind og få en gratis mærkat

LHN’s bestyrelse sætter spot på ”Sikkerhed i landbruget”. Kig forbi LHN og få en gratis mærkat til din traktor eller andre køretøjer på bedriften.

Hjælp med at knække den alt for hastigt stigende kurve for ulykker i landbruget. Lad os sammen få fokus på sikkerheden i en travl hverdag.

Som altid har vi en lille konkurrence med og årets konkurrencevindere blev:

Som altid har vi en lille konkurrence med og årets konkurrencevindere blev:

Jørgen Matzen, Rødekro

Lotte Hansen, Sydals

Charlott Astrup, Tinglev

Eva Kjærgaard, Løgumkloster

Elisabeth Hansen, Augustenborg

Ricky Pedersen, Aabenraa

Vinderne kan afhente gaven hos LHN

Med 20.600 gæster i perfekt dyrskuevejr blev Det sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa igen en succes.

 

 

Tak for hyggeligt samvær og fællesskab

Få vores nyheder direkte i din indbakke!