Tilskud for skærpede fosforlofter på fjerkræ- og minkbedrifter

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Ordningen Tilskud for skærpede fosforlofter på fjerkræ- og minkbedrifter yder tilskud til fjerkræ- eller minkbedrifter. Det er et krav, at bedrifterne, som søger tilskud, ligger helt eller delvist i oplande til fosforfølsomme søer, hvor der er indført krav om skærpede fosforlofter. Disse bedrifter får med de skærpede fosforlofter øgede omkostninger til at udbringe gødning, og denne ordning skal kompensere for disse udgifter.

Ansøgningsperiode: 1. februar 2019 til 1. april 2019

Tilskuddets størrelse afhænger af den fosforproduktion, der fremgår af det fosforregnskab, som du indsender for planperioden 2017/2018 og beregnes ud fra fosforproduktion ganget med tilskudssatsen på 5 kr/kg fosfor.

Ordningen Tilskud for skærpede fosforlofter på fjerkræ- og minkbedrifter er en de minimis-ordning. Det betyder, at Landbrugsstyrelsen kan nedsætte det udbetalte tilskud, hvis du overskrider grænserne for at modtage støtte fra de minimis-ordningen. Herunder ser de på støtte fra andre de minimis-ordninger, som du har modtaget indenfor de sidste tre år.

Hvis der er ansøgninger til et større beløb end budgetteret, prioriteres der mellem de indsendte ansøgninger. Hvis der prioriteres mellem ansøgningerne, kan der maksimalt udbetale 70.000 kr. til den enkelte bedrift.

Læs mere HER 

Hans Henrik Post

Hans Henrik Post
Kundechef, Afdelingschef Planteavl, Økologi & Miljø

Dir. tlf.: 73642931
Mob.: 23847376
E-mail: hhp@lhn.dk

Få vores nyheder direkte i din indbakke!