Nyheder (Øvrige nyheder)


Kom til Danmarks største halbal med medlemsrabat

Rabat til L&F medlemmer: Oplev Kandis og Stig & Vennerne til en brag af en fest i Jyske Bank Boxen

Læs mere »

Udgivet d. 20-09-2018


Sommerens sjoveste oplevelse - nu med solsikker!

Forvild dig ind i sommerens sjoveste oplevelse i det sønderjyske - besøg igen i år majslabyrinten ved Tinglev. Nu med solsikker!

Læs mere »

Sommerens sjoveste oplevelse - nu med solsikker!

Udgivet d. 12-07-2018


Så er vi klar med endnu et spændende LHN Magasin

Der er andre veje til egen bedrift end ”far-søn” eller ”landmand-betroet medarbejder”. Med hjælp fra Frank Andersen, driftsøkonomi- og strategirådgiver i LHN, fandt en ung landmand alternative veje, der gør, at han trods en beskeden opsparing siden 1. marts har kunnet kalde sig selvstændig landmand.

Læs mere »

Så er vi klar med endnu et spændende LHN Magasin

Udgivet d. 17-05-2018


LHN kom styrket ud af 2017

LHN kom stærkere ud af 2017 via et stærkt driftsmæssigt cash-flow og en flot gældnedbringelse og med en gedigen solvensstigning.

Læs mere »

Udgivet d. 05-03-2018


Hvordan øger man antallet af tyske turister?

Pressemeddelelse Landsforeningen for Landboturisme. Har du en turistvirksomhed, et mindre overnatningssted på landet eller f.eks. en gårdbutik? Så er du sikkert interesseret i, hvordan du får flere tyske gæster. Landsforeningen for Landboturisme afholder med støtte af Landdistriktspuljen fredag d. 9. marts en temadag, som behandler lige netop dette emne.

Læs mere »

Hvordan øger man antallet af tyske turister?

Udgivet d. 30-01-2018


Nyt LHN Magasin på gaden netop nu

Hvad skal man gribe og gøre i, når uheldet er ude og bedriftens daglige leder er væk i forbindelse med sygdom – eller endnu værre ved dødsfald? Hvad ligger der af aftaler med leverandører, og hvem plejer at aftage smågrisene? Hvad er passwords til banken, landboforeningen, internettet, borger.dk etc.? Var der ikke også en uformel aftale med naboen om gylle? Spørgsmålene kan være mange for den, der skal styre bedriften videre. Spørgsmål, det kan være for sent at få svar på.

Læs mere »

Udgivet d. 01-11-2017


Beercycling er langt mere end en gimmick

Når Landbrug & Fødevarer indsamler urin og brygger øl, er det mere end underholdning og branding. Det handler om at italesætte landbrugets evne til recirkulering og ressourceudnyttelse på en måde, der giver genlyd. Kilde: L&F 3. maj 2017

Læs mere »

Udgivet d. 03-05-2017

Få vores nyheder direkte i din indbakke!