Hvordan øger man antallet af tyske turister?

Pressemeddelelse Landsforeningen for Landboturisme

Har du en turistvirksomhed, et mindre overnatningssted på landet eller f.eks. en gårdbutik? Så er du sikkert interesseret i, hvordan du får flere tyske gæster.

Landsforeningen for Landboturisme afholder med støtte af Landdistriktspuljen fredag d. 9. marts en temadag, som behandler lige netop dette emne.

Vi sætter fokus på, hvordan man kan skabe en bedre synlighed i sin markedsføring overfor det tyske turistmarked. ”Sidste år har vi haft flere tyske turister på gården end årene før”, beretter Bjarne Boesen, ejer af Hellevad Vandmølle ved Rødekro. ”Det har givet os et indblik i, hvilke forventninger tyskerne har til deres ferie og især til feriestederne som ligger langt fra kysten.” Bjarne er suppleant i foreningens bestyrelse og har gennem dette arbejde været medvirkende til, at foreningen nu kan invitere til en spændende dag med 4 dygtige oplægsholdere. Alle kommer med råd og vejledning og sørger for, at deltagerne får rigtig mange input med hjem, der kan øge omsætningen hos mindre turiststeder på landet. To af oplægsholderne er fra Tyskland; Bente Grimm er forsker i turisme på et stort Turismeinstitut i Kiel. Hun vil præsentere en hel ny turismeundersøgelse omkring de tyske gæsters adfærd og deres forventninger til turiststederne. Derudover er der inviteret en oplægsholder fra en af Tysklands største portaler for landboturisme: Landreise.de. Den organisation har stor erfaring i markedsføring og vil komme med tips til, hvordan der kan opnås den bedste synlighed overfor målgruppen. Udover disse oplæg vil ejerne af Hellevad Vandmølle fortælle om deres praktiske erfaringer med vores sydlige naboer som feriegæster.

En bredere vinkel kommer så med en miniworkshop ved kommunikationsrådgiver og indpisker Johanne Bugge. Den vil dreje sig om spørgsmålet: Hvordan bliver jeg bedre til at sælge min forretning til tyske turister gennem gode fortællinger? Johanne vil gennem cases og deltagernes egne hjemmesider og markedsføring give gode råd til en endnu bedre synlighed gennem brugen af fortællinger som markedsføringsstrategi. Hele dagen vil der være god mulighed for erfaringsudveksling mellem deltagerne og har man lyst og tid til det, kan man overnatte på Hellevad Vandmølle til dagen efter og deltage i fejringen af foreningens 30 års jubilæum. 

 

Fakta:

Temadag på Hellevad Vandmølle d. 9. marts 2018 kl. 9 – 17, 500 kr. inkl. moms.

Program og tilmelding hos Landsforeningen for Landboturisme http://visitfarmen.dk/information/landboturisme

Yderligere information ved:

Silke Lorenzen, sekretariatsleder Landsforeningen for Landboturisme

Tlf. 87 91 20 42

landboturismedk@gmail.com

Få vores nyheder direkte i din indbakke!