Webinarer om landbrugets klimaindsats - få viden og værktøjer til en bæredygtig fremtid

Nyhed fra SEGES INNOVATION

Publiceret 16.3. 2023

Alle landmænd skal de kommende år gøre en ekstra indsats for at sikre et lavere klimaaftryk fra landbrugs- og fødevareproduktionen. Men hvordan holder du styr på dit klimaaftryk? Og hvad virker på din bedrift? 

Se med på de to kommende klimawebinarer, onsdag den 22. marts og tirsdag den 28. marts, og lær hvordan du kan arbejde med at sænke klimaaftrykket på din egen bedrift. Programmet er opdelt i to webinarer af hver 1,5 times varighed. Det anbefales, at man ser med på både del 1 og 2, for at blive klædt bedst mulig på.  

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Se program

Tilmeld dig

SEGES INNOVATION anbefaler:

Se vores online kurser inden del 2. Her får du en gennemgang af klimaværktøjet ESGreen Tool og hvordan du heri, kan beregne klimaaftrykket på din bedrift og forstå at arbejde med forskellige virkemidler til at opstille fremtidsscenarier.   

Det er endnu ikke muligt at beregne klimaaftrykket på bedrifter med får, slagtekalve, kødkvæg, frugt, grønt og skov i ESGreen Tool, men har du en af disse produktionsgrene, er du selvfølgelig stadig velkommen til at deltage på klimawebinar del 2.

Gå til onlinekursus om ESGreen Tool  

Få vores nyheder direkte i din indbakke!