Hvordan skaber vi et endnu bedre Landbrug & Fødevarer?

LHN’s bestyrelse inviterer til dialogmøde onsdag den 26. april kl. 19.00 med Landbrug & Fødevarers medlemsdirektør Morten Høyer

 

Tidligere på året besøgte LHN’s bestyrelse og en busfuld nuværende og også tidligere medlemmer L&F på Axelborg. Her bød programmet på en række indlæg med L&F’s medarbejdere. Indlæg som alle handlede om, hvad L&F har på dagsordenen, hvor de sætter deres fingeraftryk og hvordan de skaber værdi for deres medlemmer.

LHN’s bestyrelse følger nu op på denne dag ved at invitere dig som medlem og andre interesserede til en aften med medlemsdirektør Morten Høyer, hvor vi gerne vil fortsætte den gode drøftelse. Morten Høyer vil gøre dig meget klogere på L&F og han vil meget gerne have en masse input med tilbage til Axelborg bl.a. med udgangspunkt i spørgsmålet ”Hvordan skaber vi et endnu bedre L&F?”.

 

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Morten Høyer er politisk direktør i L&F med ansvaret for "Politik og Kommunikation", som består af områderne Medlemsforhold & Koncernkommunikation, Erhvervspolitik, Miljø, Energi & EU og Public Affairs.

Morten Høyer har blandt andet været politisk rådgiver i Socialdemokratiet, særlig rådgiver i tre ministerier og var, inden han blev politisk direktør, erhvervspolitisk chef hos L&F.

Han har altså en bred erfaring med og fra det politiske liv og en stor viden om politisk interessevaretagelse.

 

Tilmeld dig senest den 25. april kl. 12.00 på tlf. 7364 3000 eller lhn@lhn.dk.

Alle er velkomne - vi håber på et stort fremmøde og masser af god debat.

 

LHN's bestyrelsen

Få vores nyheder direkte i din indbakke!