LHN kom godt igennem endnu et svært år for landbruget

Der er overskud for 9. år i træk hos LHN – denne gang med 200.000 kr.

-2016 har været endnu et år, hvor erhvervet har haft det svært. Det var også året, hvor antallet af konkurser nåede nye højder. Men trods disse forhold kan LHN igen i år melde om fremgang på en række forretningsområder, udtaler LHN’s direktør Tage Hansen.

-Vi kan endnu engang se, at LHN’s landmænd klarer sig bedre end gennemsnittet og antallet af landbrugskonkurser i LHN ligger meget langt under landsgennemsnittet.

Det tilskriver vi på ny den gennemsnitlig større økonomiske robusthed, der er blandt vore kunder, samt det meget stærke samspil, der er mellem kunderne og LHN’s rådgivere.

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Også på økologiområdet har LHN en stærk profil og LHN’s økologer kan notere fremgang. De har haft rekordhøje afregningspriser på stort set alle produkter, hvilket har resulteret i, at der blandt LHN’s kunder igen i år, er startet flere økologiske ny-omlæggere op, og i 2017 kommer der flere til.

-I 2016 har vi igen kunnet byde en række nye kunder og nye forretninger velkommen, samtidig med at vi kan glæde os over, at kun ganske få har ønsket at få deres rådgivning et andet sted. Det er tegn på stor tilfredshed med vore mange dedikerede medarbejdere og det kan jeg kun være meget tilfreds med, udtaler Tage Hansen.

-LHN’s medarbejdere er stolte over at mærke den meget store loyalitet og trofasthed, som rigtigt mange af vore kunder giver udtryk for. Vi er alle klar til i samarbejde med vores kunder at skabe stærke resultater i 2017, som tegner godt med de nuværende afregningspriser. Og med et bredt forretningskoncept er LHN meget konkurrencedygtig i markedet, slutter Tage Hansen.

Få vores nyheder direkte i din indbakke!